Felhasználási feltételek - Rejtvényfalva - on-line fejthető különböző típusú rejtvények

Felhasználási feltételek

Ön a Rejtvényfalva on-line rejtvénygyűjtemény látogatásával és használatával Felhasználónak minősül és elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.
Ön megértette és elfogadja az alábbiakat:
A Honlap látogatása ingyenes és regisztrációmentes.
Ha szeretne a pályázatokon is részt venni, fölkerülni a ranglistára vagy a félkész rejtvényeket elmenteni és később folytatni, akkor érdemes regisztrálnia az oldalunkra.

Felhasználói adatok kezelése
Regisztráló számára az adatok megadása minden esetben önkéntes. Tájékoztatjuk látogatóinkat, hogy a különböző versenyeken, játékokon, akciókon, szavazásokon, rejtvénypályázatokon, vagy regisztrációkon stb. részt vevők által személyesen, írásban, telefonon, SMS-ben, interneten, e-mailben megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülnek. Ezen adatokat a szervezők - esetleges tiltási nyilatkozat kézhezvételéig - a kiértesítések és tájékoztatók küldése céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából felhasználhassák.
Harmadik fél részére kezelésünkben levő adatokat nem adunk át.

Rejtvények
Az oldal tartalma szerzői jogilag védett, az anyagok átvétele még kivonatos formában is csak a Kiadó engedélyével történhet!
Látogató nem szerez semmilyen jogot a rejtvény további felhasználására, beleértve de nem kizárólagosan a továbbadás, az újbóli közzététel, módosításra vonatkozó jogokat. Ilyen irányú igénnyel a Szolgáltatóhoz lehet fordulni.


Pályázatok
A pályázati rejtvények helyes megfejtői között nyereményeket sorsolhatunk ki. Nyereményre pályázni a pályázati rejtvény helyes megfejtésének beküldésével lehet az oldalon jelzett módon.
A sorsolásokon minden, a szabályzatnak megfelelően beérkezett helyes megfejtésű pályázat részt vesz.
A nyertest a regisztrációkor megadott e-mail címen értesítjük.
A nyertes a pályázat elküldésével hozzájárul nevének/becenevének közzétételéhez portálunkon, illetve közös pályázatok esetén a partner oldalon vagy rejtvénylapban.
A nyereményeket kizárólag magyarországi címre postázzuk.
A nyeremények átadása csak érvényes, és pontosan megadott adóazonosító számmal rendelkezők részére történik meg. Valamennyi nyereményfotó illusztráció!

Szponzorált rejtvények
Szponzorációs pályázati rejtvényeknél a portál üzemeltetője értesíti a rejtvényfejtőt, hogy a rejtvény beküldésével milyen adatok kerülnek átadásra a szponzor céghez. Az ilyen rejtvények nyereményének megpályázásával a rejtvényfejtő hozzájárul, hogy adatai átadásra kerülnek.

2017-04-01

BETŰKÓD

A BETŰKÓD, egy Szám Szerint rejtvényújság.
A legjobb ár/érték aránnyal a piacon!
Változatos rejtvénytípusokkal és változatos megfejtésekkel jelenik meg 3 havonta, 52 oldalon 72 rejtvénnyel.

Ahány szám annyi betű, mert minden szám egy betű.

Készpénznyeremény!

megjelent: 2024. máj. 29.
következő megjelenés: 2024. aug. 29.

Kövess minket a Facebookon is!